Modern en eigenzinnig catering bedrijf in Breda

Food Enjoyce is een modern en eigenzinnig catering bedrijf dat de lat op het gebied van culinaire dienstverlening nét even iets hoger legt. Werken met duurzame, deels biologische en dagverse producten en een persoonlijke benadering staan hierbij centraal. Al onze gerechten worden ambachtelijk en met veel passie in eigen keuken vervaardigd.  Wij geloven in maatwerk, omdat geen feest hetzelfde is. Daarom vindt u op onze pagina geen buffet a tm z, graag maken we met u een afspraak om aan de hand van uw wensen een geheel vrijblijvende offerte op maat te maken.

Naast onze cateringfaciliteiten beschikken wij ook over een sfeervol huiskamer restaurant waar u op reservering met gezelschappen in private setting kunt dineren.

Of het nu gaat om een huwelijk, een diner aan huis, een receptie of een bedrijfsevenement. Voor een geslaagd zakelijk of particulier evenement bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij streven er steeds weer naar uw verwachtingen te overtreffen en blijven onszelf prikkelen op zoek naar nieuwe mogelijkheden om u te blijven verrassen.