Gezellig borrelen na een vergadering of presentatie

Gezellig borrelen na een vergadering of presentatie? Of de vrijdagborrel eens op een andere manier invulling geven? Food Enjoyce verzorgt het graag. Wij bieden u en uw gasten een breed assortiment dranken op maat aan bestaande uit diverse frisdranken, bier en geselecteerde kwaliteitswijnen.

De statafels worden voorzien van een bijpassend tafelgarnituur en ons bedienend personeel voorziet iedereen van heerlijke hapjes. Variërend van fingerfood of forkfood tot een walking dinner of antipastibuffet. Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden die wij bieden om van uw borrel of receptie een beleving te maken.

Wij kunnen de bedrijfslocatie ook sfeervol aankleden met artikelen als steigerhouten statafels, een bar, zitgelegenheden, garderobe, sfeerverlichting en decoraties.

Een gezellige en verrassende borrel in plaats van een gezapig feestje, we hebben het borrelen als een waar sociaal fenomeen in huis gehaald. En dat betekent dat we de eeuwige bitterbal bij ons bier niet meer voor lief nemen. Tijd om uit te pakken met een aantal eigentijdse, culinaire snacks: Fingerfood. Even een smaaksensatie tussendoor, die zijn inspiratie haalt uit de meest uiteenlopende wereldkeukens. Zo kunt u denken aan ceviche van scampi, Zuid Afrikaanse bobotiehapjes, Thaise viskoekjes of Noord Afrikaanse falafel van tuinbonen. U kunt de hapjes met één hand vasthouden en eten, met de ander houdt u immers uw drankje vast.   Het fingerfood kan op verschillende manieren worden gepresenteerd. Bijvoorbeeld in buffetvorm, op uitserveerplateau, of bij grote recepties of evenementen bijvoorbeeld in buffetvorm per thema. Voor een feestavond of borrel kunt u uitgaan van 6 tot 8 hapjes per persoon. Voor een receptie zijn 3 tot 4 hapjes voldoende. u kunt het Fingerfood ook mooi combineren met ons Forkfood
Wilt u een borrel of receptie met een luxe uitstraling, dan is forkfood een mooie mogelijkheid. Wat is forkfood? Gasten, mooi aangeklede statafels, een heerlijk glas wijn, trendy amuses die ter plaatse door een professionele kok worden bereid! Gedurende de avond maakt een professionele kok de luxe amuses bij u op locatie af. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld oesters met Balinese dressing, gebakken coquilles of Rouleaux van kwartel. In overleg met u wordt er een arrangement op maat samengesteld, afhankelijk van het seizoen en uw wensen. Echt maatwerk omdat geen feest hetzelfde is. Voor een avondvullend feest kunt u ongeveer uitgaan van 5  gerechtjes per persoon. het forkfood laat zich ook mooi combineren met fingerfood
Wilt u de interactie van een borrel of receptie combineren met de smaakbeleving en de uitstraling van een diner? Dan is een walking dinner de oplossing. Wat is een walking dinner? Gasten, mooi aangeklede statafels, heerlijke gerechten op trendy schaaltjes en glaasjes uitgeserveerd door vriendelijke bediening en een lekker drankje! Gedurende de avond maakt een professionele kok de luxe gerechtjes bij u op locatie af en krijgen u en uw gasten een gangendiner geserveerd zonder dat u de hele avond aan tafel hoeft te zitten. dit is een maaltijdvullend arrangement. Voor een avondvullend feest kunt u ongeveer uitgaan van 5 a 6 gerechtjes per persoon.
Samen met uw relaties genieten van buffetten met verse producten en een goed glas wijn? Onze gerechten zijn met zorg uitgekozen en met liefde bereid. Wij presenteren u en uw gasten in buffetvorm een breed assortiment aan koude en warme gerechten met een verscheidenheid aan verse ingrediënten. Wij kunnen u diverse buffet varianten aanbieden, passend bij het seizoen, het tijdstip, uw budget en de gelegenheid. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een tapas of antipasti buffet, een Thais of Indonesisch buffet, of een seizoensbuffet met ingrediënten die op dat moment op zijn mooist zijn, zoals bijvoorbeeld wild of asperges. Al onze buffetten zijn maatwerk en worden samen  naar uw wensen samengesteld. Een buffet geeft  u de mogelijkheid een ongedwongen sfeer te creëren tijdens uw feest.  Het  laat zich ook mooi combineren met bijvoorbeeld een barbecue of een walking dinner waardoor je er een speelse draai aan kunt geven.

Offerte aanvragen

    Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden die Food Enjoyce bieden om van uw evenement een culinaire beleving te maken. uiteraard is het mogelijk om de locaties vooraf op afspraak te bezichtigen.