Genieten van een exclusief diner in een private sfeer

Genieten van een exclusief diner in een private sfeer, voor particulieren of uw zakelijke relaties? Food Enjoyce maakt het mogelijk. Door het besloten karakter zijn er een scala aan mogelijkheden. Zo kunt u denken aan een 4 gangen diner met bijvoorbeeld wild, een 6 gangen amusediner met streekproducten of zelfs een diner met als uitgangspunt de nationaliteit van uw bezoek. Alles wordt volledig naar uw individuele wensen besproken en ingevuld.

Om echt alles uit uw handen te nemen verzorgen wij desgewenst een bijpassend wijnarrangement waarbij we de juiste wijn-spijscombinaties combineren.

Kortom, veel is mogelijk en alles bespreekbaar. Een kok aan huis is mogelijk vanaf 8 personen. Heeft u geen uitgebreide keuken thuis of op kantoor? Het perfecte diner kan ook worden voorbereid en ter plaatse worden afgemaakt. De tafelaankleding, servies en bestek zijn onderdeel van de service.

De kosten zijn afhankelijk van uw individuele wensen. Na een persoonlijk gesprek verzorgen wij graag en geheel vrijblijvend, een op maat gesneden offerte.

Wij raden aan

Genieten van een exclusief diner in een intieme sfeer, voor particulieren of uw zakelijke relaties?  Of een bruiloftsdiner voor u en uw gasten in een feestelijke sfeer. Bij een diner zijn er vele gelegenheden en even zoveel mogelijkheden. Zo kunt u denken aan een feestelijk 4 gangen bruiloftsdiner voor 100 gasten, een  intiem exclusief gastronomisch 6 gangen diner met seizoensproducten voor 8 personen, of zelfs een diner met als uitgangspunt de nationaliteit van uw bezoek. Alles wordt volledig naar uw individuele wensen besproken en ingevuld. Om echt alles uit uw handen te nemen verzorgen wij desgewenst een bijpassend wijnarrangement waarbij we de juiste wijn-spijscombinaties combineren. Kortom, veel is mogelijk en alles bespreekbaar. heeft u interesse in een diner, dan maken we graag met u een afspraak om u daarna een geheel vrijblijvende offerte op maat aan te kunnen bieden Een Diner is mogelijk vanaf 8 personen.  
Wilt u de interactie van een borrel of receptie combineren met de smaakbeleving en de uitstraling van een diner? Dan is een walking dinner de oplossing. Wat is een walking dinner? Gasten, mooi aangeklede statafels, heerlijke gerechten op trendy schaaltjes en glaasjes uitgeserveerd door vriendelijke bediening en een lekker drankje! Gedurende de avond maakt een professionele kok de luxe gerechtjes bij u op locatie af en krijgen u en uw gasten een gangendiner geserveerd zonder dat u de hele avond aan tafel hoeft te zitten. dit is een maaltijdvullend arrangement. Voor een avondvullend feest kunt u ongeveer uitgaan van 5 a 6 gerechtjes per persoon.
Wilt u een borrel of receptie met een luxe uitstraling, dan is forkfood een mooie mogelijkheid. Wat is forkfood? Gasten, mooi aangeklede statafels, een heerlijk glas wijn, trendy amuses die ter plaatse door een professionele kok worden bereid! Gedurende de avond maakt een professionele kok de luxe amuses bij u op locatie af. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld oesters met Balinese dressing, gebakken coquilles of Rouleaux van kwartel. In overleg met u wordt er een arrangement op maat samengesteld, afhankelijk van het seizoen en uw wensen. Echt maatwerk omdat geen feest hetzelfde is. Voor een avondvullend feest kunt u ongeveer uitgaan van 5  gerechtjes per persoon. het forkfood laat zich ook mooi combineren met fingerfood

Offerte aanvragen

    Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden die Food Enjoyce bieden om van uw evenement een culinaire beleving te maken. uiteraard is het mogelijk om de locaties vooraf op afspraak te bezichtigen.