Of u nu eenmalig wilt lunchen met uw bedrijf, of dagelijks wilt genieten

Of u nu eenmalig wilt lunchen met uw bedrijf, of dagelijks, Food Enjoyce is uw partner.

Een keer een lunch voor het personeel of voor bij een vergadering? Of misschien een vast, dagelijks, uniek lunchconcept voor uw bedrijf of uw vergaderlocatie? Food Enjoyce kan het u bieden.

Heeft u een dag vol zware vergaderingen gepland? of misschien wel een dag teambuilding? Food Enjoyce verzorgt lunches bij uw bedrijf of op locatie. En hierbij hoeft u al lang niet meer enkel te denken aan een broodje. Een verse salade, een verse huisgemaakte soep, een hartige taart, een lichte warme maaltijd of een 3 gangen lunchmenu behoren ook tot de mogelijkheden.

En bent u voor uw bedrijf of vergaderlocatie op zoek naar een uniek lunchconcept, toegespitst op uw locatie en bedrijfsfilosofie, ook hier kan Food Enjoyce u helpen. U kunt hierbij denken aan lunch concepten met  bijvoorbeeld superfood, biologische of vegetarische  producten, uniek op maat ontworpen naar uw wensen.

Wij raden aan

Een keer een lunch voor het personeel of voor bij een vergadering? een Lunch tijdens een familiedag of bruiloft. Of misschien zelfs een vast, uniek lunchconcept voor uw bedrijf of uw vergaderlocatie? Food Enjoyce kan het u bieden. En hierbij hoeft u al lang niet meer enkel te denken aan een broodje. Een verse salade, een verse huisgemaakte soep, een hartige taart, een lichte warme maaltijd of een uitgeserveerde warme lunch  behoren ook tot de mogelijkheden. En bent u voor uw bedrijf of vergaderlocatie op zoek naar een uniek lunchconcept, ook hier kan Food Enjoyce u helpen. U kunt hierbij denken aan lunch concepten met  bijvoorbeeld superfood, biologische of vegetarische  producten, uniek op maat ontworpen naar uw wensen.

Offerte aanvragen

    Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden die Food Enjoyce bieden om van uw evenement een culinaire beleving te maken. uiteraard is het mogelijk om de locaties vooraf op afspraak te bezichtigen.