Exclusief vergaderen


De Inspiratieruimte vormt het hart van Doorzicht. Omdat we deze ruimte flexibel kunnen inrichten, weten we de sfeer bij zowel grote als kleine groepen altijd te behouden. Het interieur is modern en licht, maar geeft u tegelijkertijd het intieme huiskamergevoel. Opsplitsen in kleinere groepen of lunchen en dineren in een andere ruimte? Doorzicht biedt diverse breakout-mogelijkheden.

Tijdens uw verblijf bij Doorzicht ontbreekt het u aan niets:

  • De Inspiratieruimte is voorzien van moderne multimedia en beamer. U beschikt over een stabiele WiFi-verbinding en goede geluidsapparatuur. Alle technische faciliteiten zijn bij de prijs inbegrepen.
  • Wij vinden het huiskamergevoel belangrijk. Daarom zijn onze tarieven inclusief Nespresso koffie, luxe thee, chocolaatjes en snoepjes: alles staat voor het pakken. Heeft u een vraag of wens? De gastvrouw of -heer staat voor u klaar en is direct oproepbaar.
  • Uiteraard is ook uw lunch, diner, buffet en borrel bij Doorzicht in goede handen. Wij werken met een vaste cateraar die heerlijke biologische producten gebruikt.
  • Breaks: geef de creativiteit een extra boost met een break in uw bijeenkomst. Een intensieve bootcamp, een kookclinic, een schilderworkshop of zelfs een leiderschapssessie met een paardenfluisteraar: Doorzicht regelt het voor u.

U kunt bij Doorzicht gratis parkeren. Dit kan op de parkeerplaats die langs de Meerleseweg is gelegen (P1), deze vindt u na het woonhuis rechts. Of u kunt terecht op de tweede parkeerplaats (P2) die is gelegen op de hoek van de Meerleseweg en de Kleistraat, op 35 meter afstand van het gebouw.