Persoonlijke aandacht voor individuele wensen


Wij zorgen ervoor, op de achtergrond of voorgrond, dat alles keer op keer tot in de puntjes is verzorgd. Van een kleine vergadering tot een groot huwelijk. En dat doen we zichtbaar met veel plezier.

Landgoed Luchtenburg, even ten zuiden van Breda, is in 1518 ontstaan, toen Graaf Hendrik III van Nassau grond uitgaf aan zijn rentmeester de heer Montens. Het landgoed van 65ha bestond destijds uit bossen, vennen en vormde een geheel met de landgoederen Valkenberg en De Hondsdonk. De prachtige Tiendschuur is oudste gebouw, vermoedelijk uit 1524, de boerderij is een stukje jonger. Het klassieke landhuis dateert van circa 1700.

Het landgoed heeft in de tijd verschillende bewoners gekend en diverse veranderingen ondergaan. Maar de unieke huiselijke sfeer is tot op dag van vandaag gebleven. Luchtenburg is echt een ‘buitenplaats’, een plek om de stad te ontvluchten. Wist u dat hier eeuwen geleden al bijeenkomsten en ontmoetingen werden gearrangeerd? Er is in 500 jaar eigenlijk niet veel veranderd….